Over mij

♀ Trotse moeder, creatief  ♥ mozaïek, koffie, het Universum en ♫ ♫

Winter 2006 – 2007  inspireerde “Het Universum” mij een salontafel te creeëren. (Zie foto hieronder voor gebruikte patroon) Daar ben ik nog steeds diep ontroerd van en enorm dankbaar voor. Het is mijn eerste ‘uitdagende’ Mozaïek creatie. Jammer genoeg wist ik toen nog niet wat precies de beste lijm en voeg zouden zijn. De tafel is er niet meer. Hij heeft me zoveel geleerd over Mozaïek. Gaf me meer zelfvertrouwen. Bracht mij zo dicht bij mijzelf, dat ik besefte dat ik liefde & passie heb voor mozaïek. En gaf me de kracht om mij verder te willen en kunnen ontwikkelen.  

Al mijn mozaïek creaties ontstaan door mijn diepste gevoelens, emoties en gedachten hun gang te laten gaan. Bij ieder stukje tesserae dat ik gebruik, voelt het alsof ik mezelf completer maak. En zo heb ik steeds meer mozaïek creaties in huis, maar natuurlijk geen plaats om alles zelf te houden. Daarom zal ik ze te koop aanbieden op de shop pagina van mijn website. Mocht u interresse of vragen hebben, mailt u mij dan gerust.

Opus Circumactum is een waaiervorm patroon dat vaak gebruikt word bij het leggen van straten. Zoals bijvoorbeeld op “De Dam” in Amsterdam. Het patroon heeft een relaxend effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie